Pravila korištenja

Uvjeti i pravila korištenja

Dobrodošli na Donum web stranicu. Prilikom korištenja naše web stranice, pristajete na navedene uvjete korištenja u skladu sa zakonima i propisima. Ovu web stranicu kreira, posjeduje, kontrolira i ažurira Donum d.o.o. (u daljnjem tekstu: Donum).

Sve informacije dostupne na Donum web stranici isključivo su informativnog karaktera. Donum će poduzeti sve što je potrebno kako bi osigurao točne, precizne i ažurirane informacije na Donum web stranici i ne preuzima odgovornost u pogledu njihove točnosti, korisnosti ili potpunosti. Bilo koji podaci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovoj stranici ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim stranama bez prethodnog pisanog dopuštenja Donum-a. Svaki korisnik Donum web stranice suglasan je sa činjenicom da je odgovornost u svezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice isključivo na korisniku.

Autorska prava

Donum polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje: tekstualne, vizualne i audio materijale, dizajn, animacije, baze podataka i programerski kod. Neovlašteno korištenje i kopiranje bilo kojeg dijela Donum web stranice, bez dozvole Donum-a, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Sadržaji web stranica trećih strana

Donum web stranica može sadržavati linkove na druge web stranice ili usluge koje nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Donum-a, koji nije upoznat sa sadržajem na web stranicama trećih osoba koje sadrže poveznice na web stranice. Donum ne preuzima nikakvu odgovornost za te sadržaje i sadržaje bilo kojih drugih povezanih stranica.

Izmjene uvjeta korištenja

Donum zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama. Ukoliko nakon promjena uvjeta korištenja nastavite koristiti Donum web stranicu smatrat će se da se slažete s novonastalim izmjenama.

Primjenjivo pravo

Ovi uvjeti korištenja podložni su i tumačeni u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.

Pravila o privatnosti

Dobrodošli na Donum Pravila o zaštiti privatnosti. Donum poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja Donum web stranice. Prilikom uporabe naše web stranice, pristajete na obradu svojih osobnih podataka u skladu s ovim Pravilima o privatnosti kao pravnoj osnovi na temelju koje obrađujemo vaše osobne podatke. Svoju suglasnost možete bilo kada povući uz slanje obavijesti na adresu info@donum.hr . Ove podatke Donum koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao Donum web stranicu i njene sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Koristeći Donum web stranicu slažete se s prikupljanjem i upotrebom podataka u skladu s ovim odredbama zaštite privatnosti.

Prikupljanje i korištenje podataka

Donum može u skladu sa zakonom prikupljati određene osobne podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja žDonum web stranice. Osobni podaci mogu uključivati vaše ime i druge podatke. Poput mnogih drugih web stranica, Donum prikuplja podatke koje nam šalje vaš internet preglednik svaki put kad posjetite našu web stranicu. Podaci prilikom posjete Donum web stranicu mogu uključivati informacije poput Internet Protokol (IP) adrese vašeg kompjutera, tip i verziju vašeg internet preglednika, stranice unutar naše web stranice koju posjećujete, vrijeme i datum vaše posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama i ostale statistike. Ujedno, Donum može koristiti usluge treće strane kao što je Google Analytics koji prikuplja, nadzire i analizira gore navedene podatke.

Komunikacija

Donum može koristiti vaše osobne podatke, kako bi vas kontaktirali s newsletter, marketinškim i promotivnim materijalima te ostalim informacijama kako biste bili u tijeku s našom najnovijom ponudom, vijestima i projektima. Podaci koje nam dobrovoljno ustupite ako nas kontaktirate (e-poštom ili putem internetske stranice), možemo sačuvati u evidenciji u slučaju da vas trebamo kontaktirati u pogledu pitanja i obavjesti zbog kojeg ste nam se obratili, u svrhu poboljšanja operativne učinkovitosti i/ili upravljanja uznemirujućim pozivima.

Kolačići

Donum web stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala vaše korisničko iskustvo. Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, kojeg pojedina web stranica koju posjećujete šalje vašem pregledniku i pohranjuje na vaš tvrdi disk kompjutera. Poput mnogih drugih web stranica, Donum web stranica koristi kolačiće koji služe za prikupljanje informacija o vašim prethodnim posjetama. Ovlašteni ste ograničiti i onemogućiti primanje kolačića s Donum web stranice tako da u izborniku vašeg web preglednika izaberete tu mogućnost. Međutim, ukoliko odbijete prihvaćati kolačiće, postoji mogućnost da nećete moći koristiti neke od usluga na Donum web stranici. Više o isključivanju kolačića možete pročitati u izborniku vašeg internet preglednika.

Sigurnost

Donum će čuvati privatnost korisnika Donum web stranice, osim u slučaju teškog kršenja pravila Donum web stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Donum poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja Donum web stranice, no imajte na umu da nijedna metoda prijenosa podataka putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Iako nastojimo koristiti sve komercijalno dostupne načine kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, ne možemo garantirati potpunu sigurnost.

Izmjene zaštite privatnosti

Ova zaštita privatnosti važeća je od 1. rujna 2022. Donum pridržava pravo izmjene Pravila zaštite privatnosti koje će stupiti na snagu odmah nakon objavljivanja promjena na Donum web stranici. Nastavak korištenja ove web stranice nakon objavljivljenih promjena unutar pravila o zaštiti privatnosti definirat će se kao vaše slaganje i pristanak na nove promjene o zaštiti privatnosti.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za ova pravila o zaštiti privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.